30 Nisan 2021 Cuma

E-posta adresi nedir ne işe yarar?

 E-posta nedir ne işe yarar nerelerde kullanılır?


Elektronik posta yani e-posta günümüzde insanların birbirleri ile haberleşmelerini sağlayan ve sizin kişisel bilgilerinizi banka hesaplarınızı v.s. neredeyse herşeyinizi taşıyan yani e-postayı sizin çantanız olarak düşünebilirsiniz sizin uygulamalarda kullandığınız e-posta sizin o uygulamanızdaki şifrenizi kaydettiğiniz yerleri veya bir oyunda sizin ulaştığınız yerleri v.s. kısaca uygulamadaki ve oyundaki tüm bilgilerinizi sağlayan ve siz o oyunu yada uygulamayı sildiğinizde ve tekrar yüklemek istediğinizde kullandığınız ve önceden kaydettiğiniz e-posta ile giriş yaptığınızda kaydedilen herşey önünüze çıkacak ve kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

E-posta nerelerde kullanılır? 

   E-posta gmail,hotmail,outlook v.b. e-posta servislerinden bir tanesini seçerek kullanmaya başlayabilirsiniz eğer kayıt olmayı bilmiyorsanız aşağıda verdiğimiz sayfadan kayıt olmayı öğrenebilirsiniz;





E-postayı neredeyse tüm sosyal medya platformları ve uygulamalar istiyor bunlardan bazıları 
Sosyal medya platformları (İnstagram,Facebook,Twitter) v.b. siz bu platformalara veya e-postanız ile kayıt oldğunuzda siizn bilgilerinizi depolar ve tekrar giriş yaptğınızda bilgilerinize çok rahat bir şekilde ulaşacaksınız.

Daha fazlası için blogumuzu ziyaret edebilirsiniz htmailkur.blogspot.com













Disqus Comments